Tänään oltiin siis Feron kanssa epävirallisissa tokokisoissa. Ei jännittänyt niin paljoa kuin sunnuntainen möllitoko. Ehkä siks kun edellisestä kerrasta oli tosiaan ihan hetki. Alokas luokan koiria oli tänään kymmenen. Oltiin Feron kanssa toisia. Kilpailunumerolta ja sijoitukselta :D Tässä taas jokaisesta liikkeestä pienet selitykset..

 

Luoksepäästävyys 10. Ei sanottavaa :D

 

Paikalla makaaminen 10. Hyvin meni tämäkin..

 

Seuraaminen kytkettynä 9,5. Vino perusasento!! Muuten meni hyvin, tuomari tosin sanoi että olisi voinut olla vähän innostuneempi. Eli innokkuutta ja se himputin perusasento kuntoon! Niin.. Perusasento jäi vinoksi täyskäännöksen jälkeen. Tuomari antoi vinkin, että käännöksen jälkeen en pysähtyisi ihan heti, vaan ottaisin aavistuksen eteenpäin.. Täytyy kokeilla.

 

Seuraaminen taluttimetta 9,5. Sama kuin kytkettynä. Perusasento!!

 

Maahanmeno 10. Hyvin meni (:

 

Luoksetulo 9,5. Mitähän tässä tapahtui.. Taisi olla taas se perusasento..

 

Seisominen 10. Hyvin meni!

 

Vapaahyppy 7. Voi pihkura! Oma moka.. Kun annoin käskyn, Fero katseli muualle.. Eli ensin olis pitäny ottaa siihen koiraan kontakti ja sitten vasta käskeä..Fero lähti kyllä esteelle päin käskyn kuultuaan, mutta pysähtyi ennen sitä ja katsoi mua kysyäkseen että ai oikeesti.. Ennen koko homman alkua tuomari oli sanonut että jos menee pieleen niin saa ottaa uudestaan. Otin uudestaan ja hyvin meni.

 

Kokonaisvaikutus 9. Innokkuutta innokkuutta!

 

Tänään siis tällainen päivä.. Oon tyytyväinen. Perusasentoa vaan treenaamaan.. Saatiin 188,5/200 pistettä. Ykköspalkinto olis tästäkin tullut (:  Maanantaina taitaa olla seuraava epävirallinen kisa..