Jihuu meiän eka tulos mistään :D --> http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN11016/05&R=166

Lähdettiin aamulla matkustamaan Lammin suuntaan osallistuaksemme mölliagilityyn ja möllitokoon. Napattiin matkalta Niitti mukaan mätsäröimään.. Ilmoittautumisessa totesin, että turha mennä räpeltämään kontaktiesteiden kanssa kun tarjolla oli huippumölliluokka, jossa olisi hyppyjä ja putkia. Jälkikäteen hieman harmitti kun en ilmoittanut, olis päässy kokeilemaan.. Mutta onneksi mölliagilityn jälkeen halukkaat saivat mennä kokeilemaan kontaktiesteitä ja muuta. Tehtiin A-este ja puomi pariin kertaan. Ihan hyvin meni. Kepitkin tuotiin tarjolle. Voi vitsi! Fero meni ihan hirveetä kyytiä!! En meinannu enää perässä pysyä. Nyt pitäis päästä treenaamaan keppejä, Fero oppisi varmaan äkkiä!

1246199853_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ennen luokkien alkua odottelu oli aika tuskaista muurahaisten ja hyttysten syöttinä. Niittiä ei häirinnyt muurahaiset yhtään, mutta Fero ja Ninja potkiskeli vuoronperään. Agilityradalta ei tullut otettua yhtään kuvaa. Se meni suht hyvin. Mutkassa Fero kiersi hyppyesteen eikä hypännyt, tätä se teki treeneissä myös! Toisessakin kohtaa Fero ei hypännyt vaan meni ohi.. Omasta liikkumesta kiinni tietty :D Aika oli noin 26s ja se riitti palkintosijalle kolme (: Palkintona ruusuke, pieni luu koiralle ja ohjaajalle suklaapatukka. Ninja ja Krista olivat tässä luokassa toisia, aika noin 21s. Onnea!!

Niitti pyörähteli mätsäri kehässä nätisti, mutta ilman menestystä.. Niitti tuntui vihaavan Ninjaa ja murisi sille jatkuvasti. Fero oli ihan läähpuuh. Jännitti jaksaako tokossa keskittyä yhtään! Pitkän odottelun jälkeen toko alkoi. Osallistujia oli viisi. Kentällä oli tukahduttavan kuuma ja kävellessä hiekka meni kenkiin :D

Luoksepäästävyys 10: Fero ei varmaan edes huomannut kun tuomari tuli tervehtimään, oli niin läkähdyksissä.

1246199926_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Perusasento oli hakusessa taas. Feroa sai koko ajan huhuilla sivulle niinkun kuvasta näkyy :D

Paikalla makaaminen 9,5: Rokotti puoli pistettä siitä, kun Ferolla kävi pää maassa.. Kuulemma jos se olisi ollut alusta asti siellä niin olis ollu eri asia.. :o

Seuraaminen kytkettynä ja taluttimetta 9: Piti paikan, istui hieman liian hitaasti viereen, eikä ollu ihan skarppina. Kuumuuden piikkiin :D Tuomarikin totesi, että kuumuus tekee tehtävänsä.

Maahanmeno 9,5: Oliskohan puol pistettä lähtenyt siitä kun se meni lonkalleen eikä maannut suorassa.

Luoksetulo 9,5: Olis voinu lähtee nopeemmin liikkeelle. Laukkasi kuitenkin suurimman osan matkasta!

Seisominen 10: jee

Vapaahyppy 9,5: Menin taas ehkä uhkaavasti Feron viereen ja se väisti, eli istahti ihan vinoon :D

Kokonaisvaikutus 10: jee

Saatiin 189 pistettä ja ykköstulos. Sijoituttiin ensimmäistä kertaa ensimmäisiksi :D Palkinnoksi saatiin keraaminen ruokakuppi ja jotain keksejä, jotka ei Ferolle maistu. Lisäksi ensimmäin pysti :D Siinä lukee "Lammin Seudun Koirakerho". Hieno on (:

Voittajien on helppo hymyillä (:

1246199999_img-d41d8cd98f00b204e9800998e