Tänään meillä oli siis toinen virallinen tokokilpailu Feron kanssa (: Eilisen summer upin ja yöllisen autoilun takia ei oikeen ollu fiilistä :D Mutta hyvinhän se meni! Olin vähän myöhässä joten ei jouduttu kauaa odottelemaan kisan alkua. Alo koiria oli 9, paikalla makuu kahdessa ryhmässä. Me oltiin Feron kanssa ihan viimeisiä. Viereen tuli sitten Feron mielestä aaaaivan ihana narttu. Ei jaksanut keskittyä sivulla istumiseen yhtään. Tölläs vaan vieressä olevaa narttua. Tuomari oli hauska, kysyi Ferolta onko se nyt ihan rakastunut :D Luoksepäästävyydestä 10 ja paikalla makaamisesta 9,5 koska oli vähän vinksallaa. Ylläri :D  

Hetken odottelun jälkeen alko yksilösuoritukset. Seuraamisista tuli 8,5. Maahanmeno 10 (: Luoksetulo 8,5, ravasi mokoma koko matkan. Tuomari olisi toivonut vauhtia. Kukapa ei.... Seisominen ja estehyppy 9,5, himputin vino istuminen! Kokonaisvaikutus 9.

Pisteet laskettuaan tuomari jututti yhteisesti kaikkia, sanoi että suurimmalla osalla ongelmana se, ettei ohjaaja luota koiraan. Sitten osoitti voittajaa ja sanoi että näillä yhteistyö pelaa ja tuolla tytöllä ja koiralla, joka yrittää syödä tota riepua. Osoittei meitä (: Fero naukkaili mun kädessä roikkuvaa lelua :D jee!

Kilpailukirjojen ja tulosten jakaminen alkoi häntäpäästä.. Ykköstuloksia kuulemma neljä. Jännitti, koska en seurannut yhtään miten muilla oli mennyt! "Ja toiseksi saksanpaimenkoira Ferrari ja ohjaajana ei suinkaan Kimi Räikkönen vaan Essi Virtanen". Heheh :D Saatiin pokaali (: Ja kaksi ruusuketta, sijoituksesta ja kunniapalkinnosta. Ja 3kg koiranruokaa, ylipainoiselle ja vähemmän aktiiviselle vuhuu :D

1247402042_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1247402128_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

www.agilitylammi.com sieltä löytyy kuvia meidän tuuloksen reissusta (:

Nyt viikko aikaa jännittää näyttelyä! Tai no mitäpä sitä jännittämään, kunhan harrastellaan :DD Olispa nätti päivä, ei ainakaa mitää vesisadetta..