Hehe, meille tuli tänään perheenlisäystä. Isoon terraarioon muutti kolme pientä hiirtä (: Fero katseli tulokkaita innoissaan lasin läpi. Nappasin kuvan hienosti sisustetusta luukusta (:

1247777921_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Harmaa hiiri sai nimekseen Harmi :D Oli vaan niin osuva nimi. Toisille piti keksiä jotkut yhtä typerät joten niistä tuli Riesa ja Raivo :D Niiden nimet meni ehkä väärin päin kun nyt seurailee kavereiden luonteita. Riesa on pari viikkoa toisia vanhempi ja se tuntuu vähän rökittelevän pikkusiskojaan.. Saa nyt näh miten käy, jos ei meinaa kiusaamisesta loppu tulla, menee hiiri vaihtoon :O Ei oo kiva kattella että pienet joutuis pelossa elämään. Kellokin on jo noin paljon, mut tässä on koko ilta istuttu koneella ja tuijoteltu pikkulikkojen puuhia samalla :D

Fero teki tänään tempun. Olin leikannut leipäjuustoa lautaselle ja jätin sen rahin päälle kun tulin kyttäämään hiiriä. Kun menin takaisin olkkariin, lautanen oli tyhjä :DD tuo possu oli pistellyt juustot suuhunsa. No tyhmä minä kun jätin semmoisia herkkuja tyrkyllle.

Fero tapasi tänään noin neljän kuukauden ikäisen kultsunarttupennun. Yllättävän kiltisti oli! Vähän piti tottakai yrittää kurmuuttaa.. Mutta suurimman osan ajasta penska makas maassa ja Fero läähätti sen päällä, nuoli korvia ja tuuppi tassuillaan. Välillä se otti niskan suuhunsa ja sanoi örrr. Silloin pentu sanoi piip ja sehän oli Ferosta hirmu hauskaa :D Täytyy nähdä tota pentua useemminki, jos niistä tulis Feron kanssa myöhemmin sitte ihan kunnon kaverit (: Tossa kännykällä napattu kuva, joten laatu on aika surkea..

1247778499_img-d41d8cd98f00b204e9800998e