Huh, takana ensimmäinen virallinen näyttely Feron osalta. Aamulla jännitti hurjasti kun lähdettiin matkaan. Ilmoittautumiset sujui hyvin ja rokotustentarkastelija setä vitsaili jotain Ferrarista, mutten muista yhtään mitä kun meni muutenkin vähän ohi siinä jännittäessä :D Kierreltiin näyttelyalueella jonkun aikaa ja sitten siirryttiin kehän laidalle katsomaan millaisia koiria sinne ilmestyy. Jotkut treenasivat kehässä juoksemista, mekin käytiin Feron kanssa pyörähtämässä pari kertaa, mutta enemmän juostiin sivussa missä oli myös hyvin tilaa. Vihdoin kehät alkoi. Yksi juniori ja yksi nuori uros. Avoimia oli kuusi, me oltiin toisina. Ei muutakuin kehään. Yritin parhaani mukaan seisotella Feroa, kunnes lähettiin juoksemaan. Huh! Fero veti aika reippaasti. Niinkai se on tarkoituskin sakemannikehässä.. Vihdoin oli meidän arvostelun vuoro. Juoksemiset meni hyvin ja eikun seisottelemaan. Hetken päästä kehäsihteeri sanoo että voidaan mennä sivuun odottamaan :o Ei saatu mitään nauhaa, ihmettelin kyllä.. Seuraava koira sai sinisen nauhan ja arvostelun heti käteen.. Vihdoin nelja avointa urosta pyydettiiin takaisin kehään, meidät mukaan lukien. Tuomari sanoi että nyt juoksette niin kauan kunnes hän toisin käskee. Voi sitä juoksemista!! Sijoituttiin eh:lla luokan kolmanneksi, eli tosi hyvin meni! Tässä arvostelu, tuomarina siis Anita Alatalo:

"4,5v kookas, voimakas uros. Matala säkä, hyvä tiivis selkä. Oikea (jotakin) lantio joskin lyhyt. Pitkä häntä. Oikein kulmautunut takaa. Olkavarsi voisi olla pidempi ja viistompi. Oikeat rintakehän mittasuhteet. Vielä löysyyttä kyynärpään (jotakin) liikkeissä. Erinomainen pigmentti. Liikkuu vielä löysästi edestä ja etuaskel voisi olla pidempi. Takaa hyvin"

Aika hyvä arvostelukin (: Voisikohan joku hyvä sakemanniesittäjä saada sen olkavarren näyttämään pidemmältä ja viistommalta :D Kiitos Sirkulle todella hienosta kuvasta!

1248093076_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Esitin samaisessa näyttelyssä Penny-sheltin, joka sijoittui viidentoista junnunartun seasta neljänneksi. Hyvä Penny!!

Myöhään illalla kotona nappasin hiiret kuljetusboksiin ja sylittelin niitä (: Alkuun niitä jänskätti, mutta lopulta ne kaikki kapusi kättä pitkin pois boksista. Reippaita likkoja! Tota kun jaksaa joka päivä niin niistä tulee tositosi kesyjä, niin että ne kiipee suoraan terraariosta syliin!!

1248018289_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään käytiin Järvelässä lenkillä Sinin ja Siirin kanssa. Heh, Fero oli ihan tonttu kun tultiin pihaan. Päästin sen autosta ja tyyppi meni ja loikkasi aidan yli pihaan Siirin luo :D Lenkillä tuli hirveä hiki ja nyt Fero vaan lojuu lattialla..