Noniiii!! Kuten otsikosta huomaa, läpihän se meni kaikesta jännityksestä huolimatta (: jesss!!!!

Kiva ilma sattu, tuuli ja tuivers. Mentiin hyvissä ajoin kisapaikalle ja täytin kilpailukirjan ja sitte odoteltiin.. Kaikki saapu paikalle ja tuomari myös, Ossi Harjula. Meille jaettiin numerot ja sitten se alkoi. Katselin suoritsta muiden kisaajien kanssa ja opiskelin siinä kävelykuvion :D Mieluummin myöhään kun ei milloinkaan :DD Me oltiin Feron kanssa neljänsijä. Ykkönen ja kakkonen meni suorittamaan.. Molemmat hyväksytty. Kolmonen aloitti tottelevaisuuden ja Fero passitettiin sivuun makaamaan. Oli pelottavaa kun ei saanut katsoa mitä se koira tekee sielä :D Näköjään pysyi paikallaan. Sitten meiän vuoro. Seuraamisilla kytkettynä alkoi, hyvin seurasi myös ihmisten seassa. Irti samoin. Ehkä vähän haahuili jossain kohti mutta olin kyllä tyytyväinen. Liikkeestä istuminen oli kuulemma vähän hidas mutta istui!!!!!!! Maahanmeno. Hmm.. Ei kai se sitte menny ku käännyin niiden tyhmien kolmenkymmenen askeleen jälkeen niin Fero istui sielä.. No jaa. Huusin ajatuksissani tänne, vaikka ollaan harjoiteltuu eteen istumista käskyllä tule.. Sieltä saapuikin kaksi koiraa :D Numerolla kolme kilpaileva koira lähti tulemaan luokse käskystä, Fero lähti sitte paimentamaan sitä. Kerkes pöristä sille mutta onneks oli narttu. Huusin Feroa ja tuli onneks luo.. Hyväksytty ja eikun kaupunkiin (:

Oli kylmä ja nälkä ja jännitti!! Kahdeksasta koirakosta kuusi selvisi kaupunkiin. Ensin piti kävellä pätkä edestakaisin ja pyörä tulee takaa ja edestä rinkauttaen kelloa.. Sitte mentiin paikalleen seisomaan ja lauma ihmisiä pyöri toooosi lähellä :DD Fero vaa seiso ja vähän häntäki heilu. Sitten koira kaiteeseen kiinni ja menin kauppaan. Häiriökoira meni läheltä. Fero ei noussu onneks, katsoi vaan. Näin kuulin siis (: (:

Seuraava osio oli että piti taas vaan kävellä. Juoksioita menee ohi molempiin suuntiin molemmilta puolilta. Häiriökoirakin oli kaksi ja ne juosta vouhottivat ohi ihan vierestä :o Vähän jännitti. Takaa ohi juoksevalle koiralle Fero ehti vähän murahtaa. Pikkasen jännitti!!

Mutta onnistuneesti läpi kaikilta kuudelta jotka selvis kaupunkiin!! Onnea meille (: Nyt tuli iso innostus palveluskoiralajeihin.. Täytyy alkaa treenaamaan jotain ja sitte kisaamaan :DD