Keväällä käytiin Feron kanssa luonnetestissä, pisteitä en oo vielä kertonu :D Piti skannata tuo lappu, mut ei oo saanu aikaseks. Tässä nyt ihan kirjoitettuna pisteet!

Toimintakyky +2 Hyvä

Terävyys +3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu +3 Kohtuullinen, hillitty

Taisteluhalu +3 Suuri

Hermorakenne +1 Hieman rauhaton

Temperamentti +2 Kohtuullisen vilkas

Kovuus +3 Kohtuullisen kova

Luoksepäästävyys +2a Luoksepäästävä, aavistuksen pidättyväinen

Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma

Ja pisteitä siis yhteensä 185 :) Hyvin meni!!

 

Ja sitten heti rottajuttuihin. Tytöt on kotiutunut tosi hyvin. Ekat päivät meni häkin alaosassa, ylhäällä käytiin nopeesti pyörähtämässä. Nyt alakerta on ihan tylsä paikka, ylös pitää päästä hetiheti. Molemmat tulee innoissaan katsomaan saisko herkkuja tai pääsiskö syliin, jos häkin ovi aukeaa. Tosi reippaita ne on hyppäämään ite olkapäälle :) PItäs virittää jotkut pitkänpitkät tikkaat häkin yläovesta lattialle, jos ne uskaltais helpommin tulla ulos. Alaovi kun on auki, tyypit vaan kattelee ylhäältä kaltereiden välistä. Aika ujoja ne on vielä juoksemaan vapaana, heti pitää puikkia takas häkin suojaan. Sohvalla ne on kipitellyt innoissaan, vaikka lempi paikka tuntuis olevan emännän olkapää. Kyllä ne siitä reipastuu entisestään.

Kynsien leikkuu on huvittavaa puuhaa :D Maisa on sellainen saippuanpala, että meinasin jo luovuttaa. Onneksi en, sain kun sainkin kynnet leikattua :) Iisan kanssa homma sujuu paljon paremmin, se ymmärtää olla hetken paikallaan :D

Fero on ottanut tehtäväkseen olla rottavahti. Illalla viimeisenä täytyy käydä tarkastamassa onko molemmat tytöt varmasti tallessa :)

Vaikka täytyi vähän poseerata, silti korva tarkkana rottien suuntaan :)

 

Monta hiirtä näet alakuvassa :D