Keskiviikkona ja torstaina käytiin pitkästä aikaa Hollolan hallilla. Tauko tehnyt selvästi hyvää, Ria ymmärsi jo että siivekkeiden välistä kuuluu mennä :) Viritettiin myös puomi matalan telineen päälle ja laitettiin se nakin paloja täyteen. Ria meni puomin keskittyen ja häntä heiluen :) Pääsin myös koittamaan Siron ja Särmän ohjaamista, olipas hauskaa :D Ferokin oli toisena päivänä mukana ja pääsi vähän touhuumaan. Ria ja Särmä leikkivät treenien jälkeen innoissaan. Laitan kuvia leikeistä myöhemmin.

Perjantaina käytiin vielä toisella treenihallilla Lahdessa. Ria tapasi 4kk vanhan Martta-staffin ja sai Martalle varmaan aikaan sakemannikammon.. Martan pitää tavata Fero niin saa vähän rauhallisemman kuvan :) Oltiin käyty kunnon lenkki ennen hallille menoa, mutta Rialla riitti silti virtaa vaikka muille jakaa. Se vetää kyllä kierrokset välillä liian korkealla kun jotain tehdään ja käy ihan kuumana. Ria vaatii tuollaisessa paikassa vielä mun jakamattoman huomion tai se keksii ite tekemistä eli todennäköisesti alkaa huutamaan tai räyhäämään muille.. Mutta kun teen sen kanssa koko ajan niin keskittyy kyllä hyvin. Eli Rialle varmaan parasta treeniä on hetken tehotreeni ja sitten taukoa jossain muualla kävellen tai leväten. Pikkuhiljaa malttia kasvattaen. Eiköhän se siitä :) Fero ja Ria on niin toistensa ääripäät tuolla treenihommissa, että pitää opetella ite alusta ihan kaikki :D 

Tänään aamulla suunnattiin kohti Lohjaa pentunäyttelyyn. Fero oli äitin lenkkiseurana :) Näyttelypaikan Ria otti haltuun vetäen ja räyhäten joka suuntaan :D Se veti itsensä  heti ihan kierroksille ja sama meno jatkui siellä sisällä.. Hetken seisoskelun jälkeen se kyllä jokseenkin rauhoittui ja lopetti haukkumisen/vinkumisen. Itse jännittin aivan mahdottomasti kehään menoa, en pysynyt hetkeäkään paikallaan ja puhua pälätin koko ajan. Se näköjään vaikuttaa Riaan enemmän kun olisin kuvitellut. Fero kun vähät välittää mun olemuksesta :D Ria malttoi kehässä seistä tosi hienosti paikallaan koko arvostelun ajan, mutta juoksuosuudet oli aikamoista sähellystä :D Ria pomppi kuin hullu ja otti välillä remmin suuhun, jolloin pisti melkein jarrut pohjaan :D Hiki virtasi ja oli naurussa pitelemistä. Jännitys siinä vaiheessa kyllä hellitti.. Rian kanssa toimiessa täytyy olla huumorintajua.. :D:D Tosi tyytyväinen oon Rian arvosteluun! Tuomari katsoi hampaat todella tarkasti ja totesti että hienolta näyttää, onneksi olkoon! :D Totesi myös että sillä on isot korvat :)

"Vielä ihanan vaalea narttu. Hyvä purenta. Suuret korvat. Erinomainen kaula. Eturinta saa vielä kehittyä. Voimakas raajaluusto. Hieman painuneet käpälät. Liikkuu vielä varsin huolimattomasti edestä, sivusta hyvin."

Nyt on sellainen olo, että tämä oli viimeinen tätä lajia Rian kanssa :D No käydään mätsäreissä treenailemassa, ehkä lähinnä koiraporukassa rauhoittumista :) Otettiin matkalta pari kuvaa Riasta, mutta kamera on nyt Tomin mukana autohommissa, joten lisään nekin kuvat myöhemmin!

Tässä lupaamani kuvat :)

Hieno Ria