Tänään on siivouspäivä :) Vein petivaatteet parvekkeelle, myös koirien pedit. 

Innokkaat apulaiset työssään.

 

Eilen käytiin päivällä Sinin ja koirien kanssa jäällä. Ferolla ja Rialla oli mukavat leikit keskenään, juoksivat ympyrää sama lelu suussa.. Välillä Ria muisti pöllyttää Sellaa. Sella meinas jäädä kovasti jälkeen kun ei voinut liikkua Rian kytätessä ja vaaniessa sitä. Iltapäivällä mentiin Ahtialaan Petran ja Ainon luo ja tehtiin kunnon metsälenkki. Koirilla oli hauskaa kun saivat juosta ja temuta. Ria on kyllä varsinainen tiukkapipo. Sillä oli keppi suussa ja Aino yritti ottaa siitä kiinni juosten perässä ja haukkuen päin naamaa. Ria juoksi karkuun ja teki väistöliikkeitä. Sitten Aino näykkäs Riaa kyljestä ja siitähän Ria suuttu. Jätti kepin siihen ja kävi Ainon päälle. Hullu akka :D Eihän se siedä Feroltakaan liian kovia otteita vaan antaa kyllä palautetta! Onneks mähinät loppu heti kun karjaistiin :) Tänään otettiin lenkki uudestaan täällä Hollolassa. Meno oli kova äänistä, mutta silti vähän rauhallisempaa kuin eilen. Muistin jopa ottaa kameran mukaan! Tässä hiukan kuvia.

Ainolla oli mielenkiintoisempaa tekemistä kun leikkiä Rian kanssa. Jään alla oleva elämä nimittäin, sinne oli päästävä :)

 

Painia!

 

Hyökkäykseen!

 

Hengailiua. Ria näköjään muuttunut luppakorvaksi :D

 

Lenkin jälkeen vein Rian kotiin ja lähdin Feron kanssa. Fero oli ihan innoissaan! Oli niin kova meno päällä että meinas vetää mut kumoon ja huusi mennessään :D "Törmättiin" Siniin ja koiriin ja kierrettiin järven takaa. Kamera oli vielä taskussa joten päätin ottaa tyypeistä yhteiskuvan :)