Eilen ja tänään mulla oli lomitusta hevostallilla. Tänään aamulla päätin ottaa Rian mukaan! Jätin Rian vielä autoon hevosten tarhauksen ajaksi ja otin sen sitten vasta ulos. Ria hämmästeli ihme hajuja eikä meinannut tulla vapaaehtoisesti tallin ovesta sisään. Lopulta tuli ja jäi ovelle istumaan :D Aikansa siinä istuttuaan rupesi tutkimaan paikkoja ja löysi karsinasta ihanaa hevosen kakkaa! Ahmi sitä suuhunsa silmät suurina, luuli varmaan että se on jotain kiellettyä eli pitää olla nopea :D Tajusi kuitenkin että sitä tavaraa riittää ja sitä näköjään saa myös syödä :D Ria touhotti menemään tallissa ja seurasi mua kuin perskärpänen, ei päästänyt hetkeksikään silmistään. Pihalla se tapasi talonväen 6-vuotiaan seropiuroksen, kohtaaminen meni hyvin, mutta kaverukset olivat melko välinpitämättömiä toisiaan kohtaan.  

Ensimmäiselle lähelle tulevalle hevoselle Ria haukkui. Kiinnostus oli kova, mutta vähän jännitti. Uskalsi kävellä reippaasti tarhojen välissä välittämättä hevosista yhtään! Hyvä Ria :) Se nautti kyllä suunnattomasti kun sai mennä viipottaa vapaana koko ajan :) Ria uskaltautui mun mukana jopa hevosten tarhaan! Oli nenät vastakkain ponin kanssa :) Kelpo tallikoiran alku siis!!

Sitten tallille tuli nuori australianterrieriuros, jonka kanssa Rialla oli alkuun hyvät leikit koko erosta riippumatta! Nuori viriili poika kuitenkin haistoi Riassa ihania tuoksuja ja rupesi astumisyrityksiin. Ria oli hämillään ja pyöri ja jopa ärähti nuorukaiselle. Hyvä niin :) Ei kaikkea tarvi sietää! Taitaa olla siis juoksut alkamaisillaan...

Huomenna jännä päivä!! Palataan siihen myöhemmin :D