Olin viikonlopun taas tallilla hommissa. Ria on saanut olla mukana aamupäivät. Kun käännytään autolla tallille johtavalle tielle, alkaa autossa hirveä mekkala... Joku on hieman innoissaan :) Ria viihtyy tallilla todella hyvin, huomattavasti paremmin kuin navetassa!! Hevosia tarhatessa Ria osaa olla hieman ärsyttävä, kun loikkii ja juoksee edestakasin hevosen vieressä ja edessä. Onneksi tuolla hevoset on hyvin tottuneet juokseviin koiriin :) Tänä aamuna tallille tuli vakiovieras 10kk huskypoika Sipe. Ria ja Sipe olivat samankokoisia ja vauhtia riitti! Ainakaan ei kaveri kyllästy juoksemaan :) Sipen omistaja Rosa nappaili kaveruksista kuvia mun ollessa tallissa sisällä. Kiitos kuvista!!

Kivaa kun on lääniä missä pinkoa :)

  

 

Malttoivat sentään hetken olla paikallaankin. Huomaa hyvin miten sakemannissa on enemmän massaa kuin huskyssa :)

 

Ria poikien ahdistelemana. Pikkupoika Sipponen, n.7kk, tuli myös tallille ja sen tärkein tehtävä oli hyppiä Rian selkään, mistä suunnasta tahansa.

 

Ria ja Sipe päättivät myös painia lantalassa, joten Ria pääsi kotona pesulle. Pesukerta oli Rian ensimmäinen, mutta sujui hyvin. Ria tyytyi kohtaloonsa ja seisoi surkean näköisenä paikallaan :) Kyllä oli pikkulikasta aamupäivän jälkeen veto pois!!