Tänään oli sitte älyttömän hieno päivä! Ei vois parempaa lenkkisäätä toivoa.. Haettiin Feron kanssa Melli mukaan ja alku oli sellasta sähläystä että teki mieli viedä koirat pois ja jatkaa lenkkiä yksinää. Toinen sinkoaa toiseen suuntaan ja toinen toiseen ja molempien pitkät remmit solmussa.. Tein sitten niin että laitoin molemmat koirat samaan remmiin. Helpotti hallintaa huomattavasti :D

 

Käveltiin Riihelään päin ajatuksena käydä vähän koirapuistossa. Mentiin jotain ihme reittiä ja jouduttiin rämpiä metsässä.. Fero sai juosta vapaana ja se oli ihan villi! Mellin kanssa tyytyväisinä lampsittiin perässä. Vihdoin päästiin puistoon ja molemmat irti. Melliä ehkä jännitti hajut koska se oli vähän varuillaan ja karvat nousi pystyyn.. Siellä ne sitten molemmat tutki koko tarhan ja kulkivat ihan possujunassa välillä.

Ferohan se tietysti löysi kepin ja sen kanssa oli hauskaa. Yritti saada Melliä keppileikkiin, mutta siitä seurasi Mellille armoton hepuli ja eiköhän se menny taas painiksi sitten.

Meno näytti hurjalta ja viereisesta lasten leikkipuistosta kurkittiin ihmeissään..

Riehumisten jälkeen yritin ottaa kaveruksista yhteiskuvaa, muttei siitä tullut yhtään mitään. Fero komensi keppinsä kanssa ja Melli ei meinannut pysyä paikallaan.

Feron kanssa vähän tokoiltiin kun se oli niin intoa täynnä. Melli seurasi kiltistä perässä.. Fero on vihdoin alkanut oppimaan liikkeestä istumaan menoa ja tänään se onnistuikin täydellisesti! Ensin mentiin maahan mikä sujuu Ferolta aina tosi hyvin.. Sitten seisomaan ja jäi tosi hyvin. Istumista ajattelin huvin vuoksi kokeilla ja istahti tosi hienosti ja sai sitten juosta kepin perässä.

Oltiin lähdössä pois ja halusin että molemmat koirat istahtaa odottamaan.. Ei meinannu tulla taas yhtään mitään :D Vihdoin onnistu ja kerkesin kuvankin nappaamaan pariskunnasta.

Kotimatka sujui hyvin, molemmat oli kiltisti.. Hassua oli ettei lenkin aikana tullut vastaan yhtään koiraa! Mikä on tietysti ihan hyvä ;)