Pitkästä aikaa taas kirjoittelen. Ollaan otettu koiraportit kokonaan pois eikä Ria ole tehnyt pahojaan. Kiltti tyttö :) Ria ja Fero on ollut jopa kerran tosi pitkän päivän täällä keskenään, reilut 8 tuntia!! Silloinkaan ei mitään tuhoja eikä edes pissoja löytynyt! Hyvähyvä :)

Rian kanssa ollaan treenailtu vähän tottista. Rian mielestä kaikki tekeminen on vaan niin hirmuisen hauskaa, joten keskittyminen jää toiselle sijalle. Itse täytyy pysyä rauhallisena ja palkata hillitysti niistä pienistä oikeista liikkeistä :)  Hiljaa hyvä tulee! 

Parisen viikkoa sitten Ferolta löytyi ikenestä pieni patti. Seurailin sitä hetken ja syötin kovia luita, jos vaikka lähtisi. Soitin sitten eläinlääkärille jossa epäilivät hammaskivestä tai ientulehduksesta johtuvaa paisetta. Varasin ajan siis hammaskiven poistoon, vaikkei sitä oo Ferolla ikinä paljoa ollut. Lääkärissä Fero sai rauhottavan ja se nostettiin pöydälle. Lääkärikin totesi ettei siellä paljon mitään ole. Ja patti oli kuulemma hyvänlaatuinen liikakasvu, joka lähti näppärästi polttamalla pois. Taisi olla sama vehje millä silloin Rian ientä "leikattiin". Saatiin mukaan Dentisept merkkistä hammastahnaa, jota levitetään iltaisin hampaisiin. Sen pitäisi tappaa bakteereja ja ehkäistä hammaskiveä :) Fero on voinut muuten todella hyvin, virtaa on kun nuoressa koirassa! 

 

Fero poseeraa luun kanssa

 

Ria näyttää isolta! Nenän alla näköjään pala jotain lelua. Meillä ei taida olla yhtään täysin ehjää koiranlelua täällä :D