Joulu meni mukavasti syödessä, olin kaikki kolme pyhää vapaalla :) Koiratkin saivat uusia leluja ja pari luuta lahjaksi. 

 

 

Herkuttelun jälkeen uni maistui. Kuva otettu joskus kahden aikaan yöllä ja Ria siis aivan umpi unessa :)

 

Vuoden vaihteen olin töissä ja tuli nukuttua uuden vuoden yönä vajaat neljä tuntia.. Pauke oli ihan hirveä enkä saanut unta!! Ria ei onneksi pelännyt raketteja :) Ulkona se kyllä oli korvat  hörössä ja katseli ja kummasteli, muttei saanut mitään paniikkia :)

Lauantaina päivällä nähtiin noin puolitoista vuotias sakemanninarttu Svea. Kohtaaminen oli aikas mielenkiintoinen. Molemmat rähisivät ihan hulluna enkä tiiä mitä olis käyny jos oltais laskettu ne heti yhteen!! Tais molemmilla olla pieni pelko ja epävarmuus mitä on tulossa.. Hetken siinä rähisivät ja sitten laskettiin irti. Ria sai lelun suuhunsa ja eikun menoks! Juoksivat minkä kintuista kerkesivät ja kivaa oli! Svea oli aikamoisen pehmeä tapaus ja haki todella paljon turvaa omistajasta kun Ria yritti tuuppia lelua sen suuhun ja pyytää leikkimään. Ja jos Ria jahtasi Sveaa, se meni vähän paniikkiin ja vinkui. Voi toista.. Ria on ehkä hieman liian päällekäyvä ja raju noissa leikeissään :D On Ria leikkinyt saksanmetsästysterrieripennun kanssakin, vaikka kokoero on huikea! Hyvin sujui leikit yhteen ;)

 

Tänään napsin kuvia taas pupuista ja Ria oli tietysti mukana touhussa.

Debra syömässä

 

Dexterkin söi vaikka oli esteitä edessä

 

"Mihkäs ne nyt pötkii..?"

 

Dexterin mielestä oli jo tarpeeksi siistiä

 

"Oikea korva ylös, nyt!"

 

Ryhmäpotretti :)