Noniiin! Saatiin tänään avoimesta luokasta se ykköstulos! Parannettavaa riittäis mut saatiin kuitenkin 172 pistettä ja sijoituttiin neljänneksi kuuden koiran joukosta.

Paikalla makaaminen 10. Huh!! Jännitti hullusti lähteekö se nytkin seikkailemaan mutta ei onneks. Kuudesta koirasta vaan kaks sai tästä kympin vaikkei kukaan noussut..

Seuraaminen 7. Hohhoijaa :D Oli semmosta huuhaa seuraamista ettei ikinä :DD Välillä pysy vierellä mutta käännöksissä varsinkin ja pitkällä suoralla irtos ja haahuili :/

Maahanmeno 9,5. Hyvin meni :D Oliskohan taas saanu mennä nopeemmin maahan vai mikähän siinä oli..

Luoksetulo 9. Lähti laukalla ja pysähtyi loistavasti! Loppumatka kuitenkin ravilla joten pisteen vähennys.

Seisominen 10. Jes!

Noutaminen 8. Oho noinkin hyvä :D Meni pari askelta laukkaa kapulaa kohti, nappas suuhunsa ja tuli takasin ravilla ja jäi kauas..

Kauko-ohjaus 8. Teki ihan hyvin, pisteitä tippu vierellä maahanmenosta: jouduin antamaan toisen käskyn.. Fero oli taas vähän pihalla.

Estehyppy 7. Laiska hyppy. Polvet kolis esteeseen ja hohhoh.. Mitenköhän illal agitreeneissä :D

Kokonaisvaikutus 8. Tuomari kysyi onko se aina noin rauhallinen :D

 

Heh, joku päivä juoksuttelin hiiriä aitauksessa ja Fero sai seurata pienten puuhia. Aitaus kävi kuitenkin pieneksi tytöille ja ne päätti yhteistuumin kiivetä aitauksen yli vapauteen :D Saivat sitte seikkailla jonkun aikaa koko huoneessa ennenkun aloin metsästää niitä takaisin. Fero makas vaan maassa eikä sitä hirveesti kiinnostanut ku hiiret vipels seinän viertä pitkin.

Löyty myös tämmöinen vanha kuva Ferosta ja Esteristä<3