Perjantaina Fero kävi antamassa verinäytteen geenitutkimukseen (www.koirangeenit.fi). Veren luovuttaminen meni tosi hyvin, Fero istui paikallaan eikä edes tuntunut tajuavan neulan pistoa. Tilanne oli äkkiä ohi ja lähdettiin messuhallille laittamaan dogsitter-parkkia kuntoon. Ferolla oli hauskaa kun sai kipitellä isossa hallissa :D Olin viikonlopun siis Lahden kv näyttelyssä koiraparkissa, joten äiti käytti Feroa lenkillä.. Lauantaina illalla Fero näki pitkästä aikaa Pandan. Koirilla oli kivaa (: Harmittaa kun en muistanut ottaa kameraa mukaan..

 

Tänään Fero pääsi mukaan Orimattilaan tallille. Osan päivästä se oli autossa ja välillä sai olla vapaana tallin pihalla. Illalla oli taas epäviralliset tokokisat Löytynmäenkentällä Lahdessa.. Fero ei jaksanut tänään oikein keskittyä, olisi ehkä pitänyt tallilla vähän treenailla. Kuitenkin ykköstulos, tällä kertaa 179 pistettä. Ja kuten aikaisemminkin, toinen sija :D

 

Luoksepäästävyys 10.

 

Paikalla makaaminen 10.

 

Seuraaminen kytkettynä 9. Tuomari ei kommentoinut mihinkään, mutta tässä luultavasti oli se innokkuuden puute…

 

Seuraaminen taluttimetta 8. Fero oli ihan hölmö, oli ihan muissa maailmoissa..

 

Maahanmeno 10. Hyvin meni (:

 

Luoksetulo 9. Innokkuus puuttui….

 

Seisominen 7,5. Tässä tuomari sanoi, että koira hiipi vähän matkaa :s

 

Vapaahyppy 9. Meni paremmin kuin viime kerralla, mutta ei täydellisesti.

 

Kokonaisvaikutus 9. Yllättävää! Luulin että tulisi paaljon pienempi.

 

 

Parin viikon päästä olisi Orimattilassa epäviralliset kisat. Täytyy käydä kokeilemassa miten menee. Joudun ottamaan Feron taas tallille mukaan. Toivottavasti jaksaa silti päivän jälkeen keskittyä touhuun! Täytyy vaikka jossain välissä tallilla treenailla (: Huomenna koulutus, mennään jos oon hyvissä ajoin kotona.