Hennan koiralla Kiralle oli tänään varattu trimmaus Orimattilassa. Tehtiin tärskyt ennen sitä ja lähdettiin koirien ja vauvan kanssa kävelylle. Jalat vei meidät koulutuskentälle ja siellähän vierähti tovi jos toinenkin. Hennalla oli kamera mukana niin saatiin treenikuvia! Riasta ensimmäiset seuraamiskuvatkin :) Nyt on todisteita, että kyllä me joskus treenataankin :D Treenituokio meni kaikenkaikkiaan tosi hyvin! Ria malttoi keskittyä loistavasti, vaikka Kira hääräsi omia juttuja vieressä. Seuraamisessa käytin kaukopalkkaa, jätin siis lelun (pelkkä narupallon naru!) taakse ja lähdin seuruuttamaan. Tehtiin pari pientä pätkää vaan. Sitten pari liikkeestä seisomista, todella hyvin pysähtyi!! Sitten yritin maahanmenoa, mutta se ei oikeen ottanut onnistuakseen kun Ria tarjosi vaan sitä seisomista.. Täytyy kai harjoitella vaikka se seisominen nyt kuntoon ihan liikkeeksi ja sitten ruveta hinkkaamaan sitä maahanmenoa :D Otettiin myös paikkamakuu. Hyvin pysyi koirat vierekkäin. Kira oli hieman levoton ja nousi kerran, mutta meni heti takasin maahan käskystä. Hyvää häiriötä se oli Rialle :) Sitten pyysin Hennaa hakemaan Kiran jo ylös ja kiertämään muutaman kerran Rian ympäri. Ria pysyi hyvin!! :) Täytyy ottaa tavaksi treffailla tuolla Orimattilassa, se kun on aikalailla kummankin kotoa puolivälissä :)

 

Seuraamista sivusta katsottuna :)

 

 

Ja edestä. Poikitusta on vielä olemassa niinkuin kuvasta näkyy, muttei tuon enempää! Tosiaan alkuun Ria kulki vierellä ihan kylki edellä!!  

 

"TÄNNE!"

 

Tänään mennään Rian kanssa vielä mätsäriin! Treenattiin vähän juoksemista, ettei menis ihan pomppimiseksi.. No, taitaa mennä kuitenkin :D

 

Ja ilmaisut :) 

 

Ja lopuksi yhteiskuva treenikavereista ;)