Sunnuntaina oli Rian kanssa taas pentukurssi. Meitä oli vaan kolme, mutta treenit sujui silti hyvin. Alettiin harjoittelemaan sitä, että pennun pitää malttaa odottaa rauhassa lupaa ennen toisen koiran tai ihmisen tervehtimistä. Treeneissähän se sujui todella hyvin kun oltiin tovi siellä jo oltu ja Ria oli tosi hyvin kontaktissa. Luvan saatuaan melkein ihmetteli että ai minne nyt saa mennä :D Tuota yritetään jatkaa ihan joka päiväisessä elämässä! Sitten hokasin, ettei Ria osaa mennä sivulla ollenkaan maahan, vaikka edessä se sujuu jo hyvin ilman käsimerkkiä :D Tällä viikolla ollaan siis treenattu sitä, jotta voidaan ens sunnuntaina näyttää että ollaan jotain tehtykin :)

Keskiviikko iltana pidettiin porukalla treenit Ahtialassa jossain kentällä. Ria sai olla häiriönä paikkamakuun harjoittelijoille ja tehtiin Riankin kanssa pikkuinen paikallamakuu. Hyvin se pysyy :) Ei tietenkään minuuteista ole vielä puhe eikä pitkästä matkasta vaan ihan muutamista sekunneista ja parin metrin etäisyydestä :) Hiljaa hyvä tulee!! Nyt on myös tehotreenin alla se, että Ria oppii tänne-käskyllä tulemaan napakasti tuohon eteen istumaan.

Tänään oltiin reippaita ja lähdettiin kymmeneksi agilityhallille. Heidi oli koirineen mukana. Ensin oli Rian vuoro. Putken se vielä muisti :) Ja keppejä harjoiteltiin. Sitten harjoiteltiin irtaantumista. Jos laittaa kaks hyppyestettä sillain vierekkäin jotakuinkin noin --> I _  Ria menee mistä sattuu tai pomppii mun selkää vasten. No eipä ihme kun ei vielä osaa seurata mihin se käsi osoittaa :D Tai sitten roikkuu kädessä namin toivossa. Tehtiin ensin niin, että Heidi meni viimeisen esteen taa kyykkyyn namien kanssa. Jätin Rian ekan esteen taa ja menin itse esteen toiselle puolelle. Käskin "hypätä" ja ohjasin toiselle estelle jossa Heidi huuteli. Meni kauan ennen kuin hokasi. Sitten keksittiin, että jätän namit alustan päälle esteen taa niin että Ria huomaa. Sitten alusta ja meni tosi reippaasti molemmat esteet :) Sitten tein lopuksi vielä niin, että käskin Rian istua esteen taa ja vein nameja esteen toiselle puolelle ja palasin koiran viereen. Sitten lähein sen esteen "yli". Hyvin meni!! Tosiaan esteet ovat vielä pelkkiä siivekkeitä, eli oikeista hypyistä ei ole vielä tietoakaan :)

Ferokin pääsi käymään hallissa. Teki innoissaan keppejä ja puomi tehtiin varovasti. Sitten toi hullu hyppäs 50cm korkean hypyn ilman lupaa! Ei näyttänyt vaivaavan.. Innoissaa oli vaan tekemässä lisää! Sitten oli Heidin koirien vuoro :)

Lopuksi otettiin ulkosalla yhteispotretteja :) Lisäilen niitä tänne kunhan Heidi niitä ehtii lähettää!!