Pitkän pitkä päivitystauko taas ollut. Mistähän alottaisi. Vaikka rottajutuilla :) Meille muutti helmikuun alussa siis nuori rottatyttönen Muru. Maisa hyväksyi uuden kaverin oikein loistavasti ja ovat nyt ihan paita ja peppu. Iisa synnytti Tampereella kaksi viikkoa sitten ison kasan muksuja. Jännäillään koska saa hakea omat pois :D

Pari kuvaa Maisasta ja Murusta.

 

 

Ferolle kuuluu hyvää. Polvi ei vaivaa ja elämä hymyilee :) Käytiin viime kuussa pari kertaa porukalla treenihallissa, jossa oli agilityesteet ja tilaa tokoilla. Fero teki kepit todella hyvin ja putki oli kiva juttu. Muutama hyppykin tehtiin, tosin ilman rimoja :D Tyyppi oli ihan innoissaan agilityesteistä.. Treenailtiin vähän muiden mukana seuraamisia ja muita. Feron kanssa ehdittiin harjoitella voittajaluokan seuraamista peruuttaen ja sivuttain. Muisti vielä peruuttamisen :)

Eilen käytiin lenkillä Siron ja Särmän kanssa. Fero osasi olla Särmän kanssa tosi nätisti, vaikka oli kasvanut hurjasti :) Ferosta vielä tähän päätteeksi kuva, isännän vieressä on kiva kölliä :)