Huh, onpas ollut pitkä päivitystauko. Aina on pitäny tulla kirjottamaan, mutta se on jotenki jäänyt. Kaikenlaista on ehtiny käydä tässä parissa kuukaudessa. Aika monet agilitytreenit jäi välistä pakkasten takia, eikä tullut hallilla käytyä yksinkään. Nyt olis taas kevään mittaa tarkoitus lähteä Heidin kanssa porukalla treenaamaan. On se vaan kivempaa mennä kaksin ku keksii enemmän tekemistä ja treenaaminen on paljon kivempaa :D Tässä pari kuvaa yhteistreeneistä ja yhteiskuva.

 Koiratanssikurssi oli ja meni. Fero oppi antamaan tassua ja kumartamaan. Vanhoja jo osattuja temppuja hiottiin ja kurssilla oli tosi kivaa!! Viimeisellä kerralla oli mätsäri ja koiratanssiesitys. Mätsäri meni tosi hyvin :D Seisotin Feroa ihan vapaasti nakkien avulla. Fero seisoi ihan paikallaan ja tuijotti kädessä olevaa herkkua. Häntä tais vähän heilahtaa :D Tuloksena sinisten nauhan saaneiden ykkönen ja BIS2 :DD Palkinnoksi koiralle huivi, luu ja ruusuke (:    Treenattiin aika vähän meiän tanssiesitystä ja Fero oli aina treenatessa tosi villi, haukku paljon ja saattoi rynnätä kesken liikkeen lumikasaan peuhaamaan. Toisin oli sitte hallissa :D Tuntu ettei Fero pysy perässä ollenkaan, laahusti vaan.. Tässä kuva Ferosta palkintojen kera.

Helmikuun lopulla Fero pääsi ensimmäistä kertaa hierojalle. Selkälihaksia ei kuulemma juuri ollenkaan ja jotain jumeja oli takajaloissa. Läksyksi hankitreeniä ja omatoimista hieromista. Tuo hankitreeni oli oikein hauskaa, teki itsellekin hyvää :D Nyt ollaan oltu vähän laiskoja sen suhteen. Tuntuu toi lumi olevan jo sen verran märkää että housut kastuu heti :D Fero osaa kuitenkin juosta hangessa ilman mua!

Toukokuun alussa Fero menee luonnetestiin. Tuossa makaa vielä onnellisen tietämättömänä, mua sentään alkaa jo jännittää :D Viikon päästä muutetaan pois tästä äitin jaloista, mitähän Fero mahtaa sanoa uudesta ympäristöstä.. (:  Muuten ei oo mitään ihmeellistä ollut, täytyy nyt tulla päivittelemään useemmin!! Vielä loppuun muutama kuva (:

Huone on ihan kaaoksen vallassa, Fero päätti istahtaa pienen ruokatynnyrin päälle ja haukoitella. Kuvan kerkesin nappaamaan ku haukotus oli just menny ohi :D

Siirin kanssa metsässä (: