Ekat viralliset tokokisat avoimessa luokassa ei menny ihan niinku piti :D Mutta onneks oli hauskaa!! Eli yks liike meni nollille :( Paikallamakuu. Tuntu että oltiin oltu piilossa jo vaikka kuinka kauan, kunnes tuomari sanoo että sakemanni lähti.. Kivakiva.. Oli kuulemma menny vikittelemään viereistä dobberinarttua. Nyt vaan hullut paikallamakuutreenit!! Pitäis pysyy vaikka vieressä tapahtuis mitä :DD

Muut liikkeet meni sit hyvin, tietty kaikissa aina jotai säätämistä :D Seuraaminen 8,5. Fero oli alussa vähän unessa, tuomarikin sanoi, että heräsihän se tossa lopussa.. Maahanmeno 9. Vois mennä kuulemma nopeemmpin maahan. Nyt täytyy alkaa treenaamaan räjähtävää maahanmenoa :D Olis kiva kerätä kympit tollasesta liikkeestä, joka on muuten niin varma!! Luoksetulo 8. Pysähdyksen jälkeen reippautta!! Seisominen 10 jee! Se meni kyl hyvin, vaikka jännäsin kääntyykö Fero kun kävelen vaan sen ohi. Ei onneksi (: Noutaminen :D 7 tuli siitä. Lähti reippaasti kapulan perään, otti suuhun ja tuli ravilla luo ja istui kauas :DD Jouduin oikeen kumartumaan saadakseni kapulan. Tuomaria ja liikkeenohjaajaa huvitti. Kauko-ohjaus 9,5. Oho meni kyllä hyvin! Eka istuminen oli hidas, muuten onnistu tosi hyvin! Estehyppy 9,5. Tässä Fero vilkuili yleisöön sivulle kiertäesä :DD Kokonaisvaikutus 8 (:

Pisteitä yhteensä siis 148,5!! Pirun paikkallamakuu, JOS se olis menny hyvin, oltais saatu huippupisteet ja ykköstulos :D Mut ei voi mitää, toivottavasti parin viikon päästä Nastolassa onnistutaan paremmin. Edellytyksenä tietty että jaksan treenata joka ikinen päivä sitä paikallamakuuta. Täytyy agitreenien jälkeen tänään porukan kans treenata!