Onpas taas tullut pitkä päivitystauko. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö oltais mitään tehty :) Rialla on nyt alkanut juoksut! Käytös ei ole kuitenkaan mitenkään huomattavasti muuttunut. Ferokaan ei enää muista, että juoksuiset nartut on ollut joskus kiinnostavia :) 

Rian kanssa ollaan tehty tottisjuttuja lähes päivittäin. Sisällä jotain pientä ja ulkona aina lenkin merkeissä. Pari kertaa ollaan käyty Heidinkin kanssa jossain. Mihinkään yleisille koulutuskentille tai hallille ei ole nyt asiaa, mutta aina me jotain keksitään :) Rian poikittaminen on vähän jo helpottanut, varsinkin namipalkalla. Malttaa keskittyä ja miettiä oikeaa paikkaa. Lelupalkka on niin yliste muiden että silloin on Rian mielestä tärkein mennä vaan ihan täysiä.. Joten tehdään siis rauhallista tarkkuustreeniä ihan herkkujen avulla :) Ria on muuten ihan hassu, jos kävellään remmissä niin että on kavereita mukana niin alku on Rialle aina paha. Se ei ymmärrä miks ei riuhtomisella ja kiljumisella pääse kavereiden luo.. Mutta sitten kun koirat on irti ja tehdään omia juttuja niin ei sitä silloin kiinnosta muu kuin se tekeminen. Hyvä niin :)

Hakuhommissa Ria on myös edistynyt!! Ilmaisutavaksi halusin haukun. Se tuntui alkuun hirveän vaikelta kun Ria vaan kiljui kurkku suorana.. Pian se kuitenkin tarjosi ensin yhden haukun ja nyt on ruvennut haukkumaan enemmän. Seuraava ongelma oli se, ettei Ria "osannut" enää haukkua ollessaan irti, vaan tarvitsi jonkun pitämään siitä kiinni (siis että oli remmissä). Tästäkin ongelmasta päästiin :) Nyt Ria tajuaa jo etsiä ukon vähän matkan päästä ja ilmaisee sen hyvin haukkumalla. No alkuun saattaa hyppiä maalimiestä vasten, mutta uskon että tästä ongelmasta päästään, kun Ria tajuaa ettei se hyödytä mitään :) Treeniä vaan!! Rialta ei ainakaan into lopu kesken treenin, se on pääasia! :)

Oon niin intona keväästä, siitä että lumet sulaa ja päästään Rian kanssa kunnon lenkeille tuonne maastoon!! Toki harmittaa, ettei Feroa voi kovin kauas enää kävelyttää.. Mutta päästään Feron kanssa sentään uimaan, se on pääasia :) Pari kuvaa vielä loppuun, kun oltiin Niinan ja Pandan kanssa lenkillä Lahdessa hyppyrimäkien lähettyvillä.

Ria ja Fero, taustalla Vesijärvi :)

 

Ria ja hyppyrimäet