Hehheh, kovasti lupailin kirjoittaa kesällä useesti mutta toisin kävi! Kesä alkaa olla ohi, aamut on jo hirveen viileitä ku joutuu viideltä nousemaan että ehtii navettaan! Tosiaan, siisti sisätyö Mustissa ja MIrrissä alkaa olla ohi ja nykyään teen töitä ei niin siistissä navetassa. Toki käyn kaupallakin vielä silloin tällöin :)

Heinäkuun puolella käytiin mökkeilemässä Keski-Suomessa, olin oikein kiva reissu ja Ferokin nautti kun sai olla koko ajan vapaana pihalla. Reissun jälkeen päästiin iskän kanssa heittämään lenkki veneellä vesijärvessä. Meillä on projektina taas valokuvakirjan teko, tällä kertaa aiheena kesä 2010! Täytyy tehdä sitä nyt pikkuhiljaa koko ajan ettei käy niinku viimeks että jäis viime tippaan..

Jeps, lupailin Ferosta niitä suojelukokeilu kuvia. Tässä tulee!!

Kiitos Heidille kuvista!!

 

Hiirilaumakin on muuttunut. Raivo ja Harmi vanhukset siirty Riesan perässä hiirten taivaaseen. Laumaa tuli paikkaamaan pienet söpöläiset, jotka saivat erittäin mielikuvitukselliset nimet: Nappi ja Neppari :D Oikein suloiset tapaukset, täytyy lisäillä niistä kuvia kunhan saan otettua! Elinalle kiitos näistä pikkulapsista :)

Tepostakin olisi uusia kuvia mutta ne taitaa olla vielä kamerassa. Taidanpa laittaa niitä nyt heti perään!