Fero on nyt sitte luonnetestatuki. Tai oikeestaan se on ollu jo kohta kuukauden, hihnan toinen pää on ollu taas niin pirun laiska tässä  päivitysasiassa :/ Jospa sitä nyt ottais itteensä niskasta kii ja kehittelis tänne juttua useemmin, kesällä kuitenki tapahtuu kaikenlaista ((:

Ajattelin skannata ton luonnetestipöytäkirjan tänne, et siit on kivempi kattella. Ajattelin sitä vasta nyt, joten täytyy odotella et toi pahempi puolisko tulee kotii ku osaa käyttää tota vekotinta :D Vois samalla itekki opiskella.. Luonnetesti oli muuten oikein positiivinen kokemus, haluun kyl käyttää tulevatki koirat siellä. Oppii koirasta kyl paljon enemmän ku tavallisessa arjessa. Ihan ekana oltiin siinä tuomarin juttusilla, piti seistä vaa paikallaa ja antaa koiran tehdä mitä lystää. Fero vähän pyöriskeli ja katteli ympärillee. Tuomari moikkas Feroa, alko juttelee sille. Arvasin että Fero alkaa haukkumaa ja niinhän se teki. Fero kattoo alas päin pää vähän vinossa: odotti että tuomari potkasee käpyä :D Tuomari otti remmin multa ja lähti koiran kans vähä kävelee. Fero vasten tahtoaa raahautu sen perässä.. Sitte ne tuli takasin ja tuomari alko leikkii Feron kans. Toi oli ihan täysillä mukana, muris kovasti eikä päästäny irti, vaikka tuomari löi vapaalla kädellä toiseen käteensä, ihan koiran kuonon vieree.

Seuraavaks oli kelkka. Mun piti seistä ku tatti siinä maassa ja piti tuijottaa vaa kelkkaa. Se lähti tulemaa ylämäestä pikkuhiljaa. Fero katto sitä mut ei sanonu mitää. Sitte katteli vähä ympärillee ja oli vähäsen ihmeissää. Ku kelkka oli tarpeeks lähellä, Fero alko haukkumaa karvat pystyssä. Uskals sitte kelkan pysähdyttyä mennä tutustumaa siihe..

Siirryttii vähä eri paikkaa ja siellä tuomari tuli uhkaamaa meitä. Fero oli mun edessä ihan kireellä remmillä ja haukku vihasesti. Hui :D Tynnyrijutut meni hyvin, Fero vähä säpsähti mut ei muistanu enää koko juttua ku mentii takasin. Sitte tais tulla pimee huone, jonne menin ensin ilman koiraa.. Istuin siellä peränurkassa ihan hiljaa. Fero haki tosi hyvin koko ajan, vaikka sitä yritettii vähä estellä pusseilla ja lapioilla. Oli hauskaa (:

Ulkona vein Feron seinään kiinni ja lähin mitää sanomatta piiloo. Fero haukku epätoivosta korkeeta haukkua ku jätin sen siihen. En nähny mitää, mut kuulin ku haukkuääni muuttu korkeesta tosi matalaks. Moona oli katsomassa ja sano, et tuomari oli käyny ihan tosi lähellä uhkaamassa Feroa. Heti ku keppi laski ja tuomari lähti pois, Fero oli hiljentyny. Ku sain mennä koiran luo, istu seinän vieressä tuomarin kanssa :D Lopuks oli vielä laukaus, tästä tuomari sano että koirasta huomas että kyllä se kuulee, muttei muuta :D Eli ei paljoo kiinnostanu laukausääni..

Nyt vähän kuvia tähän välii, Fero heitti talviturkinki toukokuussa ja tyyli oli hieman hakusessa vielä. Illalla myöhään piti ottaa Ferosta poseerauskuva.

 

 

Hiirikokoonpano on muuttunut. Riesa lähti hiirien taivaaseen ison kasvaimen takia. Sitte meille on muuttanut neljä pienokaista :D Ralli, Tahra, Sintti ja Köntti. Oikein hauskoja tapauksia, tässä koko porukka.

Sintti päätti käyttää Tahraa patjana ja nukkua kokonaan sen päällä.

 Hiiristä kuvia myöhemmin lisää, ku tää kone nyt suostuis niitä laittamaan :D

 

Sunnuntaina käytiin sellaisessa testissä "onko koirastani suojeluun". Se oli kivaa! Haluun kyl joskus viel koiran joka perehdyttää mut siihe lajii kunnolla (: Fero tykkäs kyllä, jos vaa pääsis sen kans ottaa puruja johonki nii meen!! Tomi otti videolle koko touhun, täytyy miettii jos sais senki tänne jotenki :D Heidi otti kuvia, laittelen niitä tänne kunhan saan ne (: