Vihdoinkin pitkä odotus on ohi :) Haettiin eilen Ria-neiti kotiin. Lähdettiin aamulla jo seitsemän aikaan ajalemaan. Pysähdysten takia oltiin vasta noin klo 12 perillä kasvattajan luona. Pihassa ensimmäisenä törmättiin yhteen pentueen poikaan, joka oli juuri heränneenä pääsemässä uuteen kotiin. Voi mikä pötkylä! :D Mentiin sitten mäki ylös talolle ja siellä pikku-Ria velipojan kanssa touhusi. Pennut päästettiin pentuaitauksesta ja Ria kipitti heti ensimmäisenä Tomia tervehtimään. Kasvattaja sanoikin että joudun ottamaan itselleni sen urospennun koska Riasta tuli nyt Tomin koira :D Hetki kasvattajan luona oltiin ja sitten lähdettiin kohti kotia.

Ensimmäiset kymmenen kilometriä meni vinkuessa ja pyöriessä kun missään ei ollut hyvä. Sitten se rauhottui ja nukahti Tomin jalkoihin etupenkin eteen. Ensimmäinen pysähdys Varkauden ABC:llä kun tuli hirveä nälkä. Tomi haki sapuskaa ja yritin pissattaa Riaa siinä nurmikolla. Meni vaan autolle ja nosti etujalat kyytiin ja oli sitä mieltä että mennään jo! :D Syönnin jälkeen jatkettiinkin matkaa. Seuraavaksi pysähdyttiin vielä Kuortissa. Sielläkään ei pissa tullut vaan matkaa oli jatkettava. Hollolassa sitten äiti toi Feron pihalle ja koirat pääsivät tervehtimään. Ria vähän säikähti Feron päällepäsmäryyttä.. Mentiin sisälle ja siellä kaikki meni jo hyvin. Feron päällä pompittu ja kania tervehditty! Ruokakin maistui!

Ensimmäinen yö meni todella hyvin! Uni tuli heti eikä pentu herättänyt kertaakaan.. No Fero-herra kyllä herätti koska maha oli sekaisin. Käytin molemmat yhden aikaan ulkona ja Ria teki samantien pissan :) Aamuyöstä Fero herätti taas ja käytin silloin vain sen. Tomi heräsi töihin ennen kuutta, annoin pennulle ruuan ja käytiin pihalla. Tarpeet tuli taas tehtyä oikeaoppisesti ulos, sisälle ei ole VIELÄ tullut yhtään mitään!! :D Nyt kaverukset nukkuu tyytyväisinä, Ria tietysti puoliksi Feron jalkojen päällä.