Tiistaina Fero pääsi pitkästä aikaa hierojalle! Hieronta oli eläintarvikeliikkeen takahuoneessa, jossa oli trimmipöytä, toimiston pöytä ja pari tuolia. Huoneen joutuessa Fero heitti heti ympäri ja vinkui levottomasti ovella. Raukka yhdisti tilan eläinlääkärin huoneeseen, jossa sitä on viime kerroilla satutettu ja se on saanut piikkejä pyllyyn.. Pian kuitenkin tajusi rauhottua ja rentoutua puoliksi patjalle ja puoliksi lattialle. Niinkun jo hierojalle sanoin, oikeassa takajalassa ei ollut lihasta juuri ollenkaan :/ Hieroja suositteli talvisin käymään uittamassa Feroa koirakylpylässä. Vasemmalla puolella oli vähän jumeja, varsinkin selässä. Kotona Tomi sanoi että Fero näyttää paljon rennommalta :D

Hieronnan jälkeen vein Feron kotiin ja nappasin Rian mukaan, mentiin Löytynmäen kentälle. Treffattiin siellä Heidi ja koirat. Ria oli pihalla kun lumiukko, kaikki muu kiinnosti paitsi se itse tekeminen. Parissa seuraamispätkässä oli hyvä tekemisen meininki ja hyvä kontakti, mutta paikka niin väärä kuin olla ja voi.. Edistää ja poikittaa... Ja jos ei palkkaa kuulu niin saattaa pyörähtää mun eteen.. Tuumattiin, että alan tekemään päivittäin kotona ja tutussa rauhallisessa ympäristössä  perusasentotreeniä ja yhden/kahden askeleen seuraamisia ja käännöksiä. Niin kauan kun on tarvis! Niin että se oppii käyttämään takapäätään ja tietää paikan. Että pysyy sen kaksi askelta suorassa! Nyt kun ollaan kotona tehty niin hyvin on mennyt :) Hiljaa hyvä tulee ;) Tiistaina otettiin paikkamakuu, Ria ja Särmä vierekkäin. Takana oli sopivasti autoja ja ihmisiä ja jotain ne siellä rymys niin että autossa alkoi koira hulluna rähjäämään. Ria käänteli päätä ja kuunteli tarkkaan, muttei onneks noussut!! Kun tilanne rauhottui, menin palkkaamaan :)  Lopuksi Ria ja Särmä pääsivät vanhan raviradan reunalle leikkimään. Hyvät painit oli alkuun, kunnes Särmä tajusi että Rian pyllyn :D Homma meni sen verran ahdisteluksi, että päätettiin lähteä kotiin :)

Tänään koirilla oli pitkä aamu keskenään ja Ria keksi järjestää meille jumppaa. Eli enään ei voi vaihdella tv:n kanavia ja säätää volumea mukavasti sohvalta.... Kaukosäädin sai uuden ulkonäön.