Hetki mennyt taas viime päivityksestä. Viime viikolla tuli ylimääräisiä sydämentykytyksiä ja kyyneleitäkin tuli vuodatettua. Fero aloitti keskiviikkoiltana hirveän ontumisen, joka jatkui seuraavaan päivään. Sain varattua eläinlääkäri ajan kahdeksi. Nuori lääkärinainen ei paljoa toivoa antanut kun sanoi suoraan asiansa. Itkuhan siinä tuli, useamman kerran. Määräsi voimakkaita kipulääkkeitä ja sanoi, että jos ei rupea auttamaan, ainut vaihtoehto on lopettaminen.. Huh huh, ei sais mulle noin suoraan sanoa :(  No mutta, nyt viikko mennyt ja Fero on paljon pirteämpi eikä onnu. Vahvoja lääkkeitä on vielä vähän jäljellä, jännittää mitä tapahtuu kun loppuvat...

 

Rian kanssa aloitettiin sunnuntaina pentukurssi. Ria oli reipas ja sai kavereita. Kurssi kestää viisi kertaa, innolla odotan jo seuraavaa!! Oon tosi ylpee tosta, kun jaksaa niin hyvin keskittyä vaikka on muita koiria, ja on jopa kuulolla!! :) Ollaan harjoiteltu nyt maassa pysymistä, kun ennen se on ollut sitä että kun menee maahan ja saa palkan, ponnahtaa heti istumaan. Nyt jo vähän paremmin pysyy :)

Tänään käytiin agilityhallilla. Ria osasi mennä tosi hyvin ja innoissaan putkeen kun vaan näytin ja sanoin putkeen :D Hienoa!! Keppejä myös vähän treenattiin :D Hyvä agilitykoira tosta tulee :)