Tiistaina päivällä Fero sai juosta Panda kamun kanssa. Vauhtia riitti! Iltapäivällä suunnattiin Kapakanmäelle agilityn epävirallisiin kisoihin. Oltiin ennakkoilmottauduttu huippumölli- ja mölli-luokkaan. Huippumöllissä taisi olla 12 maksia, me lähdettiin kolmansina. Rata tuntui helpolta ja menikin hyvin. Nollarata ja vauhti riitti kolmossijalle. Palkintona pronssinvärinen pieni pokaali ja vinkulelu. Fero oli innoissaan vingusta!!

Mölli-luokassa lisänä oli puomi ja A-este. Kontaktit meni tosi hyvin, Fero himmasi vauhtia käskystä eikä rynnännyt. Alastuloskin onnistui, nollarata tästäkin ja toisiksi. Hopeinen pokaali ja vinkulelu (:

Hauska hyppytyyli Ferolla :D Moonalle kiitos kuvista!!

1249584985_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maaliin tultiin molemmat lennokkaasti :D

1249584966_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Agilityhuuma oli niin suuri, että jälki-ilmottauduttiin kisaavien luokkaan. Sinne tuli lisänä kepit ja rengas. Meidän vuoro lähestyi ja edellinen radalla ollut koira tuli urputtamaan Ferolle. Onneks ei tappelua syntynyt, mutta  Fero kuumeni kuitenki aika paljon ja sen huomas radalla. Vauhtia olis riittänyt mutta keskittyminen herpaantui. Hyppy kierrettiin ja puomin ylösmenokontaktilla ainakin tuli virhe. Renkaasta mentiin miten sattuu ja keppien sisäänmeno oli hakusessa :D Kepit meni kuitenkin tosi hyvin kun alkuun päästin! Kannustin vierellä ja Fero teki (:

1249584999_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1249585009_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänään käytiin kokeilemassa avointa luokkaa epävirallisissa tokokisoissa. Eikä mennyt yhtään hullummin, voitto kotiin kuuden koiran joukosta (: Jännitti ihan hirveesti, pysyykö Fero paikallaan ollenkaan, miten se noutaa ja semmosta.. Paikallamakuusta tuli kuitenkin 10 (: Seuraavaksi oli seuraaminen taluttimetta. Matka tuntui hirveen pitkältä verrattuna alo seuraamisiin. Fero vähän haahuili :D 8 tuli. Seuraavaksi alokas luokasta tuttu maahanmeno liikkeestä. 10! Vähän jännitti, koska takasin tullessa piti kävellä koiran ohi pari metriä ja sitten vasta vierelle seisomaan. Luoksetulo 9. Tötsän kohdalle piti koira pysäyttää. Huusin tötsän kohdalla seis ja Fero liikkui vähän siitä eteenpäin. Tuli hirveetä kyytiä luo!! Seisominen oli samallainen kuin alokas luokassa paitsi takasin tullessa piti mennä koiran ohi vähän matkaa. Fero oli ihmeissään, kääntyi katsomaan että minne mä marssin :D 8 kuitenkin (: Noutaminen :DD Fero pysyi vieressä hyvin vaikka heitin kapulan. Annoin käskyn ja Fero ampaisi kapulan luo. Fero haisteli kapulaa innoissaan ja alkoi pelaamaan sillä!! Potki sitä etujaloillaan mahan alle :D Oli siinä naurussa pitelemistä enkä oikeen tiennyt missä välissä pitäis komentaa sitä. Sanoin kuitenkin käskyn uudestaan ja Fero otti kapulan suuhunsa ja tuli eteen istumaan. Kauas tosin. Tuomari sanoi "käsky" ja otin kapulan Feron suusta ja se nousi vähän istumaan.. Sitten uusi käsky ja koira sivulle. Noutamisesta tuli kuitenkin 6 (: Kauko-ohjaus 9. Hyvin meni.. Välillä vähän hitaasti kuitenkin.. Estehyppy 8,5. Sanoin käskyn, Fero hyppäsi ja meni esteen taa seisomaan. Sanoin istu ja sillä kesti hirmu kauan istahtaa. Tuli takaspäin onneksi hyvin, esteen yli ja suoraan sivulle (: Yhteisvaikutelmasta tuli 8,5.  Pisteitä yhteensä 173,5. Eli ykköstulos olis tullu :D Sunnuntaina vielä alokas luokkaan (: Anni otti kuvia, lisäilen niitä vaikka tänne kunhan saan ne (: