Taas vierähtänyt tovi viime kirjoituksesta. Huh, nyt alkoi jännitys ja odotus! Meille on varattu koiranpentu!! :D Pennut syntyivät Essin päivänä 16.5. Fero on onnellisen tietämätön pikku riiviöstä joka saapuu heinäkuussa meitä ilahduttamaan :)  Fero on voinut tosi hyvin, kevättä rinnassa vaikka kävi neljä viikkoa sitten kastraatiossa. Nyt ei tarvi huolehtia kun tulevalla pennulla alkaa juoksut. Narttupentu siis tulossa :) Eikä tuon kanssa voi enää kisatakaan nivelrikon takia, eikä tarvi pelätä mitään eturauhassyöpiä tai muita :) Milläänlailla ei ole vielä leikkaus sitä muuttanut, no ehkä ruoka maistuu hiukan paremmin. Vielä yrittää merkkailla ja isottelee muille uroksille..

Viimeksi kirjottelin siitä kun Iisa on Tampereella synnyttämässä. Nyt Iisa on jo kotona ja yksi muksu tuli meille ja toinen lähti Millan perheelle Lahteen. Iiris-vauva on hieman arka ja säikky tapaus, mutta kyllä se viihtyy tuolla muiden kanssa touhutessa. Kuvassa Iisa ja molemmat muksut :) 

 

 

Huhtikuussa käytiin Lemmikkimessuilla rottanäyttelyssä. Muru ja Maisa oli mukana. Molemmat sai toisesta pet-luokasta A:t ja mukavat arvostelut. Maisa sai toisesta AB:n ja Murulle toisesta hylätty, koska tuomari löysi jonkun jutun hännästä :D Nikamat ei siinä kohtaa toimi.... Näyttelystä mukaan lähti myös kani :) Olin sen aikasemmin jo varannut, ei siis ollut mikään hetkellinen mieliteko :D Kani on rodultaan rex ja virallinen nimi on Aniaras Meego. Keksittiin sille kutsumanimeksi Dexter. Dexter on oikein reipas poika ja kova syömään :D Ei pelkää Feroakaan yhtään :)