Fero ja velipojat täyttävät tänään 7v :) Onnea! Käytiin lenkillä Moonan ja Mellin kanssa ja illalla nuo kaksi saivat synttäri-illallisen :)

Siinä sitä odotellaan tomerana.

 

Feron kanssa kahdestaan lenkillä yhtenä päivänä, pyysin Feroa ottamaan jonkun söpön ilmeen ;)

 

Noille kun antaa jotkut luut tai herkut, Ria hotkaisee omansa ja menee kyttäämään Feron syömisiä. Pokkaa on mennä lähelle lepertelemään.. Keksin mennä nappaamaan Ferosta kuvan :D Ei ihan heti tulis mieleen mennä ottamaan luuta siltä tuon ilmeen perusteella. Onneks se ei mulle ikinä mitään sano, tuossakin se irvistelee Rialle :)

 

Oon ollut laiska päivittelijä.. Viiikko sitten lauantaina käytiin Rian kanssa mätsärissä. Tosi vähän oltiin harjoiteltu, mutta Ria käyttäytyi kehässä todella hienosti!! Malttoi seistä paikallaan ja juoksi nätisti vierellä eikä hypännytkään kun pari kertaa :) Parina meillä oli pentuluokassa kääpiöpinseri. Meille sininen nauha ja parille punainen. Sinisten kehässä oli tunkua. Tuomari juoksutti koko porukan ja poimi sieltä jatkoon pääsijöitä. Päästiin jatkoon!! Muttei sitten enää sijoituttu neljän parhaan joukkoon. Hienoa kokemusta rikkaampina kohti uusia seikkailuja :D