Treenata piti ahkerasti kolme viikkoa, mutta treenit jäi muutamaan päivään.. Tyhmää kun pitää olla välillä niin laiska :D No mutta, tulipahan taas vähän kisakokemusta.. Pisteitä yhteensä 159 eli pisteen päähän jäi ykköstuloksesta! Avoimia koiria oli yhteensä 12, ykköstuloksia tuli vain kaksi! Eli oltiin Feron kanssa kolmansia ja saatiin pokaali :D

Paikallamakaaminen 10. Tää jännitti taas kaikista eniten. Fero laittoi kuitenkin päänkin maahan käskyn kuultuaan ja makas ilmeisesti silleen koko ajan. Tuomari sanoi että makas vähän liiankin rauhallisesti, silti kymppi!

Seuraaminen 8,5. Hallin nurkassa oli jotain ihme hajuja joita Fero jäi haistelemaan. Muuten ihan hyvää seuraamista..

Maahanmeno 7. Meni ihan pirun hitaasti! Treenaamisen puute näky hyvin :D

Luoksetulo 7. Nastolan nopea  pysähtyminen ei tuntunu enää missään.. Seis-käskyn jälkeen tuli koiranmitan lähemmäs.. Ja ravaten loppumatka.

Seisominen 8. En muista yhtään miten tää meni :D

Noutaminen 5. Hohhoijaa.... Lähti kapulan luo vauhdilla, otti hyvin suuhun ja lähti tulemaan. Ei tullut kuitenkaan mun luo vaan kävi tiputtamassa kapulan liikkenohjaajan eteen :D Onneks ei sentään käyny haukkumaan että heitä ukko heitä :DD Sanoin uuden käskyn ja tuli mun lähelle istumaan. Kapula pois suusta ja sivulletulo käsky. Tuli sivulle parin haukahduksen saattelemana :s

Kauko-ohjaus 8. Vinossa ja hitaasti.

Hyppy 9. Tää meni hyvin, lopun vino perusasento tiputti kuitenki pisteen!!

Kokonaisvaikutus 9. Kaikesta huolimatta :D Tuomari sanoi mustaakseni että kiva koira :D

Nyt ei oo taas ilmoitettu mihinkään, tuskin enää tän vuoden puolella mennäänkää. Jos ens vuoden alussa sitte metsästäis äkkiä ne pari ykköstulosta :DD Eli treeeeniätreeeniä!!

Illalla oli agility ja se meni onneks ihan hyvin. Takaaleikkaukia ja pussia.. Vähän keppejä ja puomi. Aattelin olla huomenna aamulla reipas ja käydä Hollolan hallissa treenaamassa kun nyt se avainkin on (: