Hieno viikonloppu ollu! Eilen aamulla kymmeneltä alkoi agilitytreenit Pennalassa. Oltiin Feron kanssa hallilla jo yhdeksältä. Ehdittiin kierrellä hallin lähistöllä metsiä ja harjoitella seuraavan päivän möllitokoa varten. Ennen kymmentä kävin hallissa kurkkimassa kun meidän ohjaaja treenaili omien koirien kanssa..

Treenien alussa tehtiin pieni seitsemän esteen rata, johon piti ensin tutustua ilman koiraa. Feron kanssa se sujui tosi hyvin, hieman piti korjailla omia liikkeitä ja eleitä. Ehdittiin harjoittelemaan myös keppejä. Kesällä täytyis keksiä joku paikka missä voin tökkiä keppejä maahan ja harjoitella.. Tänään illala on taas agilitytreenit (: Toivottavasti menee hyvin vaikka ollaan jo ihan väsyneitä.

Eli tänään meillä oli Feron kanssa möllitokokisat! Jännitti taas ihan hirveesti ennen omaa vuoroa.. Meidän luokassa oli viisi koiraa. Oon tyytyväinen meidän suoritukseen, toki parannettavaa aina on :D Säännöt oli siis ihan niinkuin virallisissa ja arvostelukin oli tiukka, hyvä niin!! Kerron vähän jokaisesta osiosta :)

1. Luoksepäästävyys 10. Tässä ei ole ikinä ollut ongelmaa, Fero istuu nätisti vieressä jos joku tulee tervehtimään.

2. Paikalla makaaminen 10. Hui tää jännitti, koska vieressä oli toinen sakemanniuros, jota Fero oli vähän tuijotellut. Mut hyvin poika makas paikallaa (:

3. Seuraaminen kytkettynä 9. Tää aina pelottaa, koska Fero seuraa vapaana paljon paremmin kuin kiinni. Fero mokoma ei ollut hereillä alussa ja kun tuli ensimmäinen pysähdys nii poika meinas jatkaa matkaa ja istahti siksi hölmösti sivuun :D treeniätreeniä remmissä seuraamiseen!

4. Seuraaminen taluttimetta 10. Noniin meni paremmin kun remmissä! Tuomari sanoi, että perusasento on vähän vino, mutta kymppi silti.. Täytyy siis sitä perusasentoakin vähän ottaa uusiks.

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9. Tää on ollu aina meillä niin varma, mutta nyt hölmöläinen nous istumaa ennen ku annoin käskyn! Ehkä omassa kehonkielessä oli jotain vialla :DD

6. Luoksetulo 9,5. Joo hyvin meni mut puol pistettä lähti siitä mokomasta vinosta perusasennosta :O

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 10. Hyvin meni jee (:

8. Estehyppy 9,5. Murr Fero jäi tuijottamaan hypyn jälkeen toista koiraa ja jäi siksi ihan hassusti seisomaan esteen taa.. Muuten siis meni hyvin (:

9. Kokonaisvaikutus 10. Jihuu!! Oma jännitys ei siis vaikuttanut tällä kertaa. Tuomari kehui yhteistyötä ja päläpälä en edes muista mitä sanottiin :DD

Eli saatiin 193,5/200 pistettä. Virallisiin kisoihin siis!! Meidän luokassa oleva toinen sakemanni voitti koko jutun, taisi saada täydet pisteet.. Oli kyllä älyttömän hieno koira vau!!  Me oltiin siis toisia Feron kanssa. Saatiin palkinnoksi pikkuluu ja pieni pussi koiranruokaa. Ja tietty ruusuke (: