Eilen pidettiin porukalla tottistreenit. No aikamoista haahailua ja itsekseen puuhastelua se oli. Täytyy ensi kerralla suunnitella tekemiset paremmin :) Ajattelin mennä ens sunnuntaina Feron kanssa mölli-tokoon! Eilen otettiin vähän seuraamista ja liikkestä seisominen ja maahanmeno. Kyllähän se ne osaa, vaikka seuraaminen oli kontaktitonta ja muutenkin surkeaa :D Paikkamakuu otettiin myös, kyllähän tuo pysyy. Vähän jotain toimintaa tuolle :)

Riasta sai olla ylpeä, otti hyvin kontaktia vaikka oli muita koiria ja ihmisiä. Tehtiin pitkä luoksetulo ja tuli vauhdilla. Palkaksi leikittiin patukalla ja annoin Rian voittaa sen. Lähdin itse juoksemaan ees taas, penska seurasi perässä patukka suussa!! Hyvä Ria! Joni oli koirineen mukana, joten Ria pääsi lopussa leikkimään Hukan kanssa! Ja ennen treenejä sai leikkiä hetken Hennan airisnarttu Kiran kanssa. Vauhtia riitti tytöillä :)

Tänään treffattiin Sinin ja koirien kanssa metsässä. Hauskaa kun kaikki neljä koiraa oli kerralla irti, niin Ria ja Fero juos keskenään ja "taistelivat" kepistä. Siirillä ja Sellalla oli omat jutut  :) Hetken päästä vein Rian kotiin päiväunille ja lähdin Feron kanssa Heidin ja koirien mukaan lenkille. Taidettiin reilu tunti kävellä..

Lenkin jälkeen taas Ria mukaan touhuun ja ajettiin autolla vähän matkan päähän tekemään jälkiä!! Tallasin Rialle sen ihka ensimmäisen jäljen, joka ei kovin pitkä ollut. Tosi reippaasti tyttö nuuskutteli ja jaksoi keskittyä jälkeen! Tein  vielä toisen ja sekin meni tosi hyvin!! Sitten oli Feron vuoro. Siitä kyllä huomasi että on ihan varmasti joskus ennenkin tehnyt! Tai siitä on kuusi vuotta aikaa!! :D Täytyy sille joskus tehdä vähän pidempi ja vaikeampi!! :) Ja Riasta tulee taitava jälkikoira, täytyy vaan keksiä paikkoja minne mennä :) Tallasin Sirollekin jäljen, kun on tehnyt aikaisemmin vaan Heidin tallaamia. Loistavasti meni, ei haitannut vaikka oli vieraat hajut. Särmän jälki oli vähän lennokkaampi, mutta kyllä sekin maaliin pääsi :)