Laiska lomalainen kun ei jaksa blogia päivitellä. Tosiaan mulla alkoi maanantaina kahden viikon loma. JIpii!!

Viime lauantaina käytiin Feron kanssa uimassa ja Tomi ja Ria tuli mukaan rantaan. Kun uin rantaa kohti ja kutsuin Riaa, se lähti uimaan vastaan!! Ja ui ihan kunnolla, eikä mitään räpiköintiä :) Hienosti meni!! :)

Sunnuntaina treffattiin Heidi, Siro ja Särmä tuolla koulun kentällä. Sirolle oltiin häiriöksi kun treenasi tämän päivän BH-koetta varten. Tsemppiä!! Hyvin pysyi tyttö paikallaan vaikka tein Feron kanssa liikkeitä vieressä ja huutelin suureen ääneen tänne ja muita käskyjä. Riakin kävi Siroa pusuttelemassa kesken kaiken :) Siro ihastui Rian kunnolla ja tykkäsi leikkiä. 

 

Maanantaina käytiin kuntakeskuksessa kävelemässä. Pieni ihmispelko on vaihtunut siihen, että kaikkia pitäisi päästä tervehtimään. No parempi näin päin :) Mustissa ja Mirrissä oli tällä kertaa Petran mukana Aino-rotikka, joka ei hirveästi tykännyt poskissa roikkuvasta naskalihampaasta. 

Eilen illalla Sini kävi koirineen tuossa pihalla ja Ria innostui Sellan kanssa juoksemaan. Tänään on jatkettu siivousurakkaa ja tein Feron kanssa pitkän lenkin. Tarkoitus oli kävellä pitkospuut päästä päähän, mutta toisin kävi. Kierrettiin samalla koko isotilkki rantaa pitkin. Maisteltiin (minä maistelin) vadelmia ja Fero kahlaili järvessä..

Huomenna nokka kohti Tamperetta, saa nähdä miten yö menee vieraassa paikassa :)