Tässä alkuun aikaisemmin syksyllä otettu kuva, kun oltiin koko porukka hallilla käymässä. Tietty piti silloin ryhmäkuva ottaa :)

 

Tänään lähdettiin aamupäivällä metsään. Tarkoitus oli tehdä Rialle ensimmäiset hakutreenit ja samalla reissulla joku pieni jälki. Ensin jätettiin koirat autoon ja kavuttiin pienen mäen päälle. Minä tallasin Särmälle jäljen ja Heidi teki Rialle. Sitten jätettiin jäljet siihen ja menin metsään pienen kumpareen taa piiloon. Heidi haki Rian autosta ja tulivat samoilemaan metsään. Kuulemma hyvin reagoi kun haistoi mut ja löysi sitten hyvin :) Samalla mentiin jäljelle. Jälki ei ollut kovin pitkä ja siinä oli pari loivaa mutkaa. Hyvin meni! Tosi rauhallisesti ja keskittyneesti. Sitten käytiin vaihtamassa Ria Särmään. Särmän vauhti jäljellä on aikamoinen, eikä taida poika kunnolla keskittyä. Sitten menin Särmälle piiloon metsään ja löysi hyvin ja ilmaisi hyvin :) Jäin tallailemaan Sirolle jälkeä. Hyvin meni Siron jälki! Sitten tehtiin pieni hakuhommeli Sirollekin, juoksi kovaa puun taa missä olin ja haukkui hyvin ja jopa leikki mun kanssa :)

Sitten tallattiin Rialle vielä pikkuinen jälki ja kun Heidi lähti vaihtamaan koiraa, menin piiloon. Ria kuulemma haistoi mut jo tosi kaukaa ja lähti rynnimään kohti ja hyvin löysikin :) Rian toisessä jäljessä oli vähän pahempi mutka, siinä tuli vähän töpeksittyä mutta muuten malttoi haistella kunnolla :)

Ria jäljellä

 

 

Lopuksi tehtiin esineruutu, niin että menin kahden esineen kanssa heilumaan vähän matkan päähän ja heiti ne ilmaan. Menin lähettämään Rian ja lähti tosi vauhdilla etsimään, ihan kun olisi tehnyt ennenkin :) Löysi toisen ja toi sen hienosti lähelle. Toista esinettä jouduttiin mennä yhdessä etsimään mutta kun löytyi, tuli hyvät leikit :) Kotona sitten uni maittoi :)

Vauhdilla esinettä etsimään