Kunhan saan Annilta reilun viikon takaisia yhteislenkkikuvia, laitan niitä tänne ja kerron siitä jos vielä muistan jotain :D

Äsken käytiin Feron kanssa ulkoilemassa. Treenattiin jotain agilityjuttuja ja eteenmenoa heinsuonkentän lähellä. Fero oli ihan villi, se hyppäsi pieneen lampeen, ku näki siellä kepin :D Eteenmenon harjottelu menee tosi hyvin. Ollaan tosin vasta siinä vaiheessa, että viedään yhdessä lelu jonkun matkan päähän ja sitten lähetän Feron toisaalta sen luo. Fero juoksee onneksi kovaa vauhtia sinne!! Ja menee maahan lelun luona kun huudan käskyn! Ollaan harjoiteltu myös eteentuloa. Eli luoksetuloa niin että se tulee ensin eteen istumaan. Sujuu ihan hyvin, mutta Ferolla on tapana jäädä vähän liian kauas.. Tänään illalla on agilitytreenit. Otan pitkästä aikaa lelun mukaan jos sillä sais poikaan vähän vauhtia. Viime kerralla se suoritti muutaman esteen radan tosi hyvin, mutta vauhtia puuttui..

Eilen oltiin Launeen Mustin ja Mirrin pihalla mätsärissä. Tosi kiva ilma, vettä satoi koko ajan :D Me mennään Feron kanssa noihin mätsäreihin aina vaan vähän pelleilemään, tiedän hyvin ettei me niissä menestytä.. Mutta hyvää treeniä tuleviin mahdollisiin oikeisiin näyttelyihin!! Fero liikkui kehässä älyttömän hyvin ja sai tuomarilta kehuja siitä hyvästä. Sininen nauha silti eikä sijoitusta.. M&M:ssä oli kaikenlaisia tarjouksia, tarvikkeistä -40%. Ostin pienen kongin, jossa on naru kiinni. Otetaan se tänään agilityyn, toivottavasti se antaa Ferolle vauhtia :D Ostin myös naksuttimen jos kohta innostuisin opettelemaan sen käyttöä :DD

Fero on saanut olla nyt aika useasti mukana Orimattilassa. Viime sunnuntaina pesin sen siellä :D Tuli puhdasta!! Moona ja Melli oli mukana, toivottavasti saadaan kohta kuvia sieltäkin suunnalta.

Ainiin! Fero pääsi viikolla käymään myös lampolassa. Se kummasteli karitsoja ja haisteli niitä ihmeisssään. Ihan pienimmät kartistat eivät edes osanneet pelätä, joten Fero sai haistella niitä kunnolla. Ja minä sain juottaa niitä tuttipullosta :D oli kivaa!! Ihastuttiin Feron kanssa molemmat karitsoihin ja perustetaan oma lammasfarmi :D Fero saa opetella paimentamaan lampaita! No ei sentäs.. Siellä tilalla oli muutamia bordercollieita ja ihastuin niihin taas entistä enemmän. Kyllä mä vielä sellasenkin otan joskus, ehkä en Feron aikana mutta joskus (: